سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

مرزهای کشور با پیشرفته ترین دوربین های بومی پایش می شود

مرزهای کشور با پیشرفته ترین دوربین های بومی پایش می شود معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی زمینی ارتش گفت: امروز تمامی مرزهای کشور با پیشرفته ترین دوربین های بومی پایش می شود و تمامی رویداد ها تحت کنترل است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ دوم شاکری  معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی زمینی ارتش در بازدید از مرکز فرماندهی و کنترل ستاد مرزبانی گفت: امروز نیروهای مسلح در هر رده ای نیاز به هم افزایی و تبادل اطلاعات دارند، نیروی زمینی ارتش در این عرصه با تعامل و همفکری متخصصان دیگر یگان ها توانسته است به دستاورد های خوبی برسد.

 وی ادامه داد: هم افزایی، برقراری تبادلات و تعاملات با سایر رده های نیروهای مسلح  موجب انتقال تجربیات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می شود.

امیر سرتیپ دوم شاکری با بیان اینکه مرکز فرماندهی و کنترل ستاد از اهمیت بالایی در پایش مناطق مرزی برخوردار است افزود: امروز تمامی مرزهای کشور با پیشرفته ترین دوربین های بومی پایش می شود و تمامی رویداد ها تحت کنترل است.

کلمات کلیدی: فناوری اطلاعات
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار